Termeni si conditii

Cataleia Media S.R.L. opereaza acest site in diferite tari pentru a comercializa produse si servicii pentru magazine online pentru clientii de retail, dupa cum urmeaza: Site-ul este operat de Cataleia Media S.R.L.
In acest document, prin termenul de Site se intelege si se face referinta la orice parte a Site-ului enumerata si/sau a continutului acestuia sau a acestora. Reltatia dvs. legala este cu entitatea CATALEIA MEDIA S.R.L. care opereaza Site-ul pe care il vizitati si/sau prin care incheiati o tranzactie online, daca nu se specifica in mod expres altfel in alta parte. Accesul dvs. si utilizarea Site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului („Termeni de utilizare”). Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni de Utilizare.
Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita in mod specific sa acceptati Termenii de Utilizare. Prin acceptarea Termenilor de Utilizare, sunteti de acord sa respectati Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului nostru si Termenilor de Utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii de Utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs. Atunci cand vizitati Site-ul nostru pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuand sa utilizati Site-ul nostru acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati Site-ul nostru, pana cand confirmati luarea la cunostinta. Prin utilizarea Site-ului nostru, se considera ca ati acceptat Politica noastra de Confidentialitate. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica. Tranzactiile pentru furnizarea de produse incheiate prin sau ca rezultat al vizitelor dvs. pe Site-ul nostru sunt guvernate de Termenii nostri de Furnizare. Inainte de finalizarea comenzii vi se va cere in mod special sa acceptati acesti termeni. Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul „asa cum este” si „asa cum este disponibil”, si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.
Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe Site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, Site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta. „VERSATILECOVERS” si alte semne, logo-uri si nume de servicii sunt marci inregistrate ale CATALEIA MEDIA SERVICES SRL din Romania. Marcile comerciale ale CATALEIA MEDIA SRL, nu trebuie, in nici un caz sa fie utilizate in legatura cu orice produs sau serviciu care nu este legat de CATALEIA MEDIA SRL, cu exceptia cazului in care se obtine in prealabil o autorizatie in scris in principal de la CATALEIA MEDIA SRL. sau daca acest lucru este permis in acesti Termeni de Utilizare. Toate celelalte marci comerciale care nu sunt detinute de CATALEIA MEDIA SRL., dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care este sau nu conectat, in relatie contractuala sau sponsorizat de catre CATALEIA MEDIA SRL.. Daca nu este altfel prevazut, Site-ul nostru, inclusiv tot continutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de site si respectiv de continut, sunt protejate de regulile drepturilor de autor si alte legi de proprietate intelectuala in vigoare si reprezinta proprietatea CATALEIA MEDIA SRL., sau a afiliatilor sai sau a furnizorilor continutului, si/sau oricare dintre companiile afiliate acestora sunt proprietarul (sau, dupa caz, licentiatul) intregii proprietati intelectuale si altor drepturi de proprietate asupra sau cu privire la Site-ul nostru. Toate aceste drepturi sunt rezervate.
Postarea de catre dvs. pe Site-ul nostru, nu constituie o derogare a noastra de la orice drept asupra sau in legatura cu Site-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi nici un drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu Site-ul nostru. Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea CATALEIA MEDIA SRL. si/sau oricarei companii afiliate companiei, decat daca nu a fost utilizat un software de tip open source. Tot continutul software-ului, elaborarea acestuia si software-ul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al CATALEIA MEDIA SRL. Va acordam un drept limitat de a accesa si de a utiliza Site-ul nostru pentru uz propriu. Nu aveti voie: sa reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, retransmiteti, distribuiti sau sa exploatati Site-ul nostru, inclusiv orice parte a continutului acestuia in orice scop, fara a obtine acordul nostru scris in prealabil; sa colectati listele de produse, descrierile sau preturile produselor; sa utilizati in mod derivat Site-ul nostru sau continutul acestuia; sa descarcati sau sa copiati informatii in beneficiul unei alte afaceri; si/sau sa utilizati instrumente de extractie a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si de extractie de date. Aveti dreptul sa imprimati copii rezonabile si sa descarcati extrase din orice pagina/i de pe Site-ul nostru. Nu trebuie sa modificati in nici un fel hartia sau copiile digitale pe care le-ati imprimat sau descarcat, si nu trebuie sa utilizati nici o ilustratie, fotografie, secventa video sau audio sau orice format grafic separat de orice text insotitor. Nu aveti dreptul sa abuzati de Site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe Site-ul nostru, sau prin atacarea Site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.
Accesul sau utilizarea Site-ului nostru pot fi interzise prin lege in anumite tari sau jurisdictii. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si reglementarilor aplicabile ale tarii din care este accesat Site-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la Site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati Site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni de Utilizare sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folostti aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni de Utilizare, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul pe Site-ul nostru sau parti din acesta pentru vizitatorii care s-au inregistrat, cu excettia cazului in care se prevede altfel de legislatia in vigoare.
Pentru a trece prin procesul de inregistrare, va trebui sa completati formularul de inregistrare AMD Nobel Pharmaceutical SRL disponibil pe Site sau incorporat intr-un site apartinand unei terte parti (pagina de destinatie) sau sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de social media, conform celor stabilite mai jos. Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dvs., indicand modul in care este confirmata inregistrarea. Daca nu confirmati inregistrarea, va acordam accesul la zona restrictionata de pe Site-ul nostru, pe baza temporara. Confirmarea inregistrarii are obligatia de a primi acces permanent la zona restrictionata a Site-ului nostru si de a cumpara produse de la noi prin intermediul Site-ului nostru. Ca urmare a inregistrarii corecte, vi se acorda acces la zonele restrictionate ale Site-ului nostru prin introducerea adresei de e-mail si a parolei alese sau puse la dispozitie in timpul inregistrarii (procesul de autentificare). Va putem oferi posibilitatea de a va inregistra pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de social media, de exemplu Facebook.
Va rugam sa verificati Politica de Confidentialitate pentru mai multe informatii. Veti putea anula oricand inregistrarea, contactand Serviciul Clienti la datele de contact furnizate pe Site. Datele dvs. vor fi apoi tratate conform sectiunii in cauza din Politica noastra de Confidentialitate. Daca vom stabili ca v-ati inregistrat de mai multe ori si ca aveti mai multe conturi de client, avem dreptul, la discretia noastra, de a le anula pe toate sau o parte din inregistrari sau conturi fara o notificare prealabila. Daca, din orice motiv, credem ca nu ati respectat Termenii de Utilizare, va vom notifica pentru a remedia aceasta non-conformitate. Daca nu remediati situatia, astfel incat sa satisfaceti cerintele noastre, vom restrictiona accesul prin dezactivarea detaliilor de identificare a utilizatorului, parolei si/sau altor informatii de securitate si astfel vom anula accesul dvs. Le putem acorda utilizatorilor Site-ului nostru posibilitatea de a posta continut sau comentarii cu privire la materiale pentru publicare in diverse zone ale Site-ului nostru. In acest caz, nu aprobam, aviaam, sprijinim, sanctionam sau incurajam orice astfel de continut, comentarii sau materiale si nu avem obligatia de a-l cerceta, monitoriza sau verifica pentru acuratete, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare. Nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru astfel de continut, comentarii sau material, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de lege.
Acesti Termeni de Utilizare si toate aspectele aparute sau legate de acesti termeni si acest Site inclusiv continutul acestuia vor fi reglementate de legea tarii. Instantele aceleiasi tari au competenta exclusiva in solutionarea litigiului, care ar putea aparea din sau in legatura cu acesti Termeni de Utilizare.