Confidentialitate si GDPR

Confidentialitate
Termeni de confidentialitate
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Cataleia Media S.R.L. numai in conditiile prevazute prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.
TERMENI IN INTELESUL LEGII 677/2001:
date cu caracter personal – informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:
informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.versatilecovers.com informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor (SMS / E-Mail), evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului trimiterea de Newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (SMS / E-Mail)
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
DREPTURILE CLIENTILOR
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate catre Cataleia media S.R.L, Bucuresti, va puteti exercita dreptul de a:
actualiza, modifica, bloca sau sterge datele din sistemul Cataleia Media (exceptie facand sistemul de facturare, obligatoriu din punct de vedere fiscal). actualiza, modifica, bloca sau sterge datele din sistemul tertilor (exemplu: curieri, platforma SendSMS) daca nu implica un procedeu complex fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa Cataleia Media cu o cerere scrisa, datata si semnata.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali
Cataleia Media poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre
Mai multe informatii puteti regasi pe pagina Termeni si Conditii!
GDPR
Persoana juridica detinatoare a site-ului web www.versatilecovers.com se Cataleia Media S.R.L. si va fi denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui site web va fi denumita in continuare Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile, precum si celelalte informatii reprezinta proprietatea intelectuala a Furnizorului, iar copierea lor fara acordul scris al acestuia este o infractiune si se va pedepsi conform legii.
1. Informatii personale
Sunteti de acord ca in momentul accesarii, utilizarii sau furnizarii oricaror informatii personale, Furnizorul va avea informatiile Clientului si le va utiliza in limita legalitatii. De asemenea, se obliga sa respecte politica internationala legata de protejarea informatiilor personale. In momentul plasarii unei comenzi, Clientul, poate opta pentru cumparaturi in regim de vizitator sau tip creare cont, ultima optiune salvand datele aferente contului in baza de date a serverului pe care este gazduit Furnizorul.
Accesarea contului si plasarea comenzilor respective sunt responsabilitatea Clientului si vor fi tratate ca atare. Furnizorul nu va fi facut responsabil pentru eventualele erori survenite in urma neglijet?ei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei, dar si a datelor cu caracter personal ce survin ca urmare a bresei de securitate in contul Clientului datorita neglijentei mentionata anterior.
2. Securitatea datelor personale
Datele personale ale Clientului pot fi folosite de catre Furnizor pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, produselor si pentru confirmarea comenzilor. Clientul va fi notificat utilizand una dintre caile puse la dispozitie: posta electronica, telefonic sau prin poata scrisa. Datele procurate prin intermediul comenzii mai pot fi folosite pentru emiterea de rapoarte lunare in cadrul companiei, respectand confidentialitatea datelor personale, sau pentru emiterea de informatii zilnice, saptamanale, lunare, anuale sau cand Furnizorul va considera de cuviintta ori a abonarilor de informatii promotionale, acolo unde clientul a solicitat in mod expres acest lucru. De asemenea, datele personale ale Clientului pot fi trimise catre autoritati atunci cand limitele legale impun acest lucru in scopul verificarii legitimitatii acestora. Datele furnizate de clienti sunt si vor ramane personale, iar Furnizorul se angajeaza sa pastreze aceste informatii strict confidentiale si sa nu distribuie aceste informatii unor terte persoane, exceptie fiind cazul in care transportul produselor se va face catre altcineva decat Clientul, cu acordul explicit al acestuia, prin prin formularul de comanda tratat ca o imputernicire, fie printr-o notificare scrisa din partea clientului. Acest site web folose?te tehnologii de criptare a datelor personale impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
Cataleia media S.R.L. (www.versatilecovers.com) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si de Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara si: dreptul de a cere Cataleia Media S.R.L. (www.versatilecovers.com) sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit (o solicitare pe an); dreptul de a cere Cataleia Media S.R.L (www.versatilecovers.com) sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a Cataleia Media S.R.L (www.versatilecovers.com) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului (www.versatilecovers.com) sau de a perturba performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi consideraaa o tentativa de frauda si se va demara o cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest lucru.